Post by clusolebinta on Feb 9, 2022 10:39:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ infinit tot hack ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Ok, te rog încetează cu această legătură de gunoi puncte Facebook. Urăsc Facebook, îmi amintesc în fiecare zi În jocul Facebook, de ce? Am pus niște bani în joc, sunt atât de aproape de a renunța, vă rog ștergeți această funcție... Voi reevalua 5 stele după ce scăpați de ea sau șterg jocul cu pace... Mulțumesc pentru ascultare
Misto
Deci, de ce se plâng jucătorii, în multe state despre acest joc, jucătorii din Coreea, China, au alte prețuri la magazinul tău, prețuri mai mici. Ei guvernează/distrug jocul cheltuind mai mult.
Jocul este în regulă, cam ca orice alt joc de acest gen. imi place grafica totusi..
F... K jocul tău... Câți bani trebuie să plătesc pentru a obține un f. K Orange Hero
Nu este deloc ca in video sau in imagini Imaginile sunt luate din Age of Empires, de pe pc, iar video-ul e facut la misto Nu recomand nimanui
Ușor de învățat, totuși care consumă foarte mult timp, dar totuși un joc distractiv și emersiv
Abilitățile sunt blocate chiar dacă toate cerințele sunt îndeplinite. Arderea rapidă și tăierea întregului copac.
Abureala
A folosi 60 de bilete de erou pentru a revendica un erou legendar a fost o dezamăgire.
Foarte plăcut și plin de sarcini provocatoare. Pe măsură ce ajungi mai adânc, devine foarte strategic, mult ajutor online. O poți face cât de ușor îți dorești sau poți intra direct în detalii.
Destul de bun joc, aș vrea să nu controleze totul și să vă lase să vă dați seama de unele lucruri singur. Dar cu siguranță ajută la înțelegerea tuturor. Micro-tranzacții și timpul de așteptare este nasol, dar este grozav să jucați fără să cumpărați nimic
Ii dau 2!! Jocul este foarte bine gândit, doar tu ai o alianță care face regulile !! majoritatea au 4,5 conturi care le numesc ferme !! Poți ataca doar când au chef!! Mi se pare absurd să joci un joc pentru care ți-ai dat acordul și că poți juca jucători grozavi în farmville!
Foarte interesant. Nu am jucat suficient de mult pentru a evalua pe deplin. Grafică bună. Câștigă pietre prețioase cu ușurință. Ușor de înțeles. Așteptarea nu este prea lungă când începi. S-ar putea schimba mai târziu cu niveluri mai mari. Poate că prețul de cumpărare a lucrurilor ar putea fi scump pe termen lung. Pentru un începător nu este profitabil în comparație cu suma de plătit în comparație cu alte jocuri.
Este ceva ciudat în a cere o recenzie de cinci stele în mai puțin de 10 minute de joc. Dau o stea până acum pentru imagini. O a doua stea pentru că pare a fi funcțională și nu este lipsită de direcție inițială. Voi crește ratingul dacă jocul îl câștigă.
Frumos joc .
Grozav joc! Distractiv... până când vei primi pirații în starea ta, apoi arzi toate castelele fără consecințe.
Mai puternic îl va ataca pe cel mai slab. Mai slab îl va ataca pe cel mai slab. Niciodată cel mai slab nu va deveni puternic. Până când cheltuiești bani. Pe măsură ce joci într-o perioadă de timp, mai puternic va crește în paralel cu mai slab. Așa că mai slab nu poate învinge niciodată un tip mai puternic (cheltuirea banilor și a petrece mult timp fac diferența)
Este grozav și totul, să-ți dezvolți civilizația, războiul, dar este greu să continui să te dezvolți, când anumite alianțe îți atacă constant orașul, nu poți continua să prosperi. Odată bună la început, dar după un timp începe să fie nasol. De exemplu, am fost percheziționat de același grup de jucători în ultimele zile consecutive (GOU) NU POT SĂ MENTINE RESURSE.. DECI M-A SOBISIT DE B.S., ȘTERG JOCUL ȘI CONTUL
Jucat de câteva ore acum, este destul de bine, multe de învățat și pot vedea pe termen lung, cu cât nivelul este mai mare, cu atât este mai lung timpul de așteptare pentru build-uri... Merită jucat
Rise of Empires: Ice and Fire Strategické pwh
Jocul nu se deschide în ultimele 3 zile. Dezinstalează și instalează. Nimic nu a dispărut. Repara-l
Ar putea fi un joc bun dacă tutorialul de introducere prost de o oră nu ar exista. În plus, dacă nu faceți clic pe butonul de accelerare în câteva secunde, jocul se blochează. Gunoi
Joc acest joc de multe zile mulțumit de lucrurile care vin în acest joc, dar un lucru care nu-mi place este că un maestru de orice nivel poate ataca un maestru de orice nivel, este nedrept unul care are mai multă putere poate domina pe cei mici. Un exemplu de maestru de nivel 30 ataca maestru de nivel 8. Vă rugăm să faceți necesar.
Se blochează mereu am să renunț la joc
Sunt nou în utilizarea Android pentru a juca un astfel de joc. Aș prefera ca tutorialul să-mi vorbească direct, decât în caracter.
Unele bug-uri. De exemplu, acum nu pot vedea harta. Întreruperi în timpul jocului roc. Vreau să cer rambursarea integrală
Jocul te împiedică să faci actualizări în timp ce ești pe cale să fii atacat aproape de fiecare dată când scuturile tale se termină. Toate eforturile tale de a merge mai departe folosind resursele pe care le-ai petrecut o săptămână sau mai mult strângând sunt dezmembrate și toate trupele tale sunt moarte sau în spital când te întorci în sfârșit în joc. Actualizările sunt obligatorii, de asemenea, dacă aveți Wi-Fi sau date de telefon care aproape s-au epuizat, nu este important pentru acest joc. În acest moment, singura mea opțiune este să dezinstalez acest Data Hog.
Nu se poate conecta contul la joc, vă rugăm să actualizați sau încercați să ne permiteți să conectăm contul
Rise of Empires: Ice and Fire Παιχνίδια στρατηγικής guzp
Tară
Am instalat si sunt virusi!
Este. O.K
Jocurile de strategie îmi place cel mai mult, iar acest joc este destul de ok !
Rise of Empires: Hielo y Fuego Estrategia moui
Ft fain,imi aminteste de vechil3 jocuri de strstegie!
Până acum, bine! 👍 Grafică fenomenală ușor de înțeles și partea cea mai bună este că nu este un joc plătit pentru a juca ceea ce sunt majoritatea!! Da, poți să adaugi $$, dar dacă ai stricat, nu îți va opri jocul!!
Joc bun, dar ca de obicei ai fost să cheltuiești bani pentru a ajunge oriunde
nașpa
grafica și jocul sunt destul de bune! achizițiile opționale sunt totuși scumpe.
Este un joc bun până când intră partea de bani... apoi devine plata pentru a câștiga
Acest joc a fost distractiv până la punctul în care am primit opțiunea de a-mi rearanja aspectul, iar când dau clic pe opțiune, nu face nimic. Deci, practic, sunt blocat aici.
Aurul este greu de câștigat, la fel ca și diamantele. De asemenea, sunt limitat la câte clădiri pot construi la gradul inferior. Atm, acest joc este în regulă.
chifla
Bun!!!!!
joc bun, rușine pachetul în joc foarte scump.
După fiecare update in loc sa rezolve problemele, apar mai multe. Lipsa de respect față de jucători și suportul e jalnic. Au distrus complet acest sezon Eden. Jalnic
Pentru a ajunge sus în joc, trebuie să cheltuiești bani. Este un joc foarte bun.
Afirmă că nu acceptă plata pentru a câștiga, dar ca în fiecare joc, trebuie să plătiți pentru a ajunge oriunde.
Bun joc interesant. Te atrage și poate crea dependență de joc. Va trebui să cheltuiți bani dacă doriți să progresați rapid și să depășiți concurența celorlalți!
War Machines: танкова армія Екшн tnn
Trebuie să-ți arzi banii din acest joc pentru a deveni puternic, ești cel mai slab dacă joci ca jucător liber.